Eu nu am sa incep prin a spune cand m-am nascut ci voi incepe prin a spune ca daca ar fi sa ma mai nasc odata, tot acelasi lucru as vrea sa-l fac: sa binedispun lumea la petreceri. Numele meu este Alexandru,  dar prietenii si cunoscutii imi spun Lici.

Pot spune ca sunt unul dintre cei mai vechi DJ de evenimente private din Satu Mare. Am inceput sa pun muzica la nunti, botezuri, logodne, majorate, banchete si alte aniversari inca de pe vremea cand casetele, CD-urile sau calculatoarele nu existau. Cine oare nu-si mai aduce aminte de batranul magnetofon?

Recunosc, sunt dependent de muzica. Nu cred ca trece vreo zi fara sa ascult muzica. Tocmai din acest motiv am o bogata cultura muzicala, pe care inca mi-o dezvolt. Cand sunt la vreo petrecere imi place sa abordez diferite stiluri muzicale, ca sa pot multumi toate gusturile si toate categoriile de varsta. Deasemenea sunt disponibil sa onorez cu prezenta si la nuntile, botezurile, logodnele maghiare.

Pentru cei care prefera muzica live la petreceri, eu colaborez si cu doua soliste. Cyntia si Lavinia pot sa ma insoteasca, la cerere, pentru a realiza si un program de muzica live. Momentele de muzica live contin  hituri din repertoriul international cat si slagare romanesti si unguresti indragite.