Va suna bizar daca iti voi spune ca si eu sunt din ’79? Ei bine, sunt! Asta nu poate insemna decat ca acel an a fost unul mai mult decat prielnic pentru noua generatie de DJ din Satu Mare.

Daca spui cuiva de Cosmin Cadar probabil ca vor fi niste semne de intrebare. In schimb daca spui DJ Coco s-ar putea sa ai mai multe sanse sa se stie despre cine e vorba. Daca m-ai intreba de cand sunt DJ probabil nici nu as putea sa-ti raspund, pentru ca au trecut multi ani de cand am inceput sa practic aceasta meserie.

La randul meu, si eu, am fost DJ rezident in cluburi. Ultimele experiente de acest gen s-au consumat la Euro 81, Anaconda si la Vodoo. Si desi acestea au fost cluburi in care predomina muzica de petrecere (lautareasca) atunci cand sunt la un eveniment privat si eu inteleg ca varietatea muzicala e foarte “sanatoasa”. In functie de invitatii tai am sa incerc sa ma adaptez la ceea ce se cere, la ceea ce isi doresc acestia sa asculte.

Personal sunt de parere ca la o petrecere, fie ca e vorba de o nunta, un botez, o logodna, un majorat, banchet sau orice alta aniversare, poate sa fie cea mai buna mancare sau cele mai rafinate bauturi, ori cel mai minunat decor… pentru ca daca muzica nu este de calitate totul e  in zadar.