M-am nascut in 1979. Nu ca ar avea vreo legatura, insa asta dovedeste faptul ca exist. De atunci incoace…de cand exist si pana acum, am tot incercat sa-i binedispun pe oameni. Asta fac si acum. Sunt dj la evenimente private pentru ca imi place sa-i fac pe oameni sa se simta bine.

Mi-am inceput activitatea de dj la Nord Club. A fost primul meu angajament in adevaratul sens al cuvantului. Se intampla prin toamna anului 1997. Apoi am mai fost dj la Helios Dance Club si la Joy Club. Imediat dupa aceasta, prin primavara anului 2001 am schimbat “macazul”. Am optat pentru evenimentele private.

O fi avand legatura cu varsta…cu faptul ca m-am maturizat? Cine stie..?! De atunci incoace asta fac. La fiecare sfarsit de saptamana sunt pe la o petrecere, nunta, botez, logodna, majorat, banchet. As putea spune ca “o tin dintr-o petrecere in alta”. Cu toate acestea pentru mine este mult important ca invitatii de la respectivul eveniment sa se simta bine. In ceea ce ma priveste, pot sa spun ca in aceste conditii ma simt si eu implinit.

In timpul saptamanii ma puteti asculta la Radio Transilvania Satu Mare, pe 99 FM. Emisiunea se numeste Patrula de serviciu. Emisiunea de la radio nu are nicio legatura cu nuntile, botezurile, banchetele, aniversarile sau logodnele…insa, imi place sa cred ca, asta demonstreaza faptul ca nu pot sta departe de muzica nici macar atunci cand nu sunt la o petrecere.